Dragnea: Miza principală a lui Iohannis este ca eu să nu mai exist

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că este posibil să fie deschise și alte dosare pe numele său și a adăugat că "miza principală" a șefului statului este ca el să nu mai existe.

"În dosarul referendumului eu am fost condamnat pentru ceva de care nu am fost acuzat. (...) Acum am fost adus în acest dosar de declarațiile, luate prin presiune de la două inculpate, date în fața procurorilor DNA. Dar în fața instanței au spus că nu e așa, deci, practic, motivele pentru care am fost târât în acest proces au fost anulate chiar de către cele care au spus. Sigur că încep alte dosare, fac cerere să redeschidă dosare deschise de acum 4 ani, 5 ani.

A cerut la Înalta Curte să ne judecăm, probabil că o să deschidă ceva și de când eram în liceu, în școala generală, în grădiniță, de dinainte de a mă naște. Nu-s prost! Este clar că miza principală a lui Klaus Werner Iohannis este ca eu să nu mai exist. Ce fac procurorii cu situația finanțărilor ilegale ale USR-ului și PNL-ului? Absolut nimic. De ce? Pentru că este componenta politică a acestui sistem, în frunte cu Ludovic Orban, acest personaj de desene animate care este un personaj tras de fire și care își găsește fericire în ochii stăpânilor.

A dus PNL în cea mai mare mocirlă în care a fost un partid vreodată", a afirmat Dragnea la Antena 3.

Citește pe jurnalul.antena3.ro