Dragnea: Președintele Comisiei Europene este un om cu viziune, care se uită în viitor

Președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a demonstrat, în discursul său, că este un om cu viziune, care se uită în viitor și care consideră că cetățenii Europei trebuie să aibă drepturi egale, a declarat miercuri președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, lider al PSD.

"Președintele Juncker a făcut câteva afirmații extrem de importante, unele care pot fi considerate istorice. Eu apreciez foarte mult discursul președintelui Juncker, pentru că ne-a arătat, mie personal, că președintele Comisiei Europene este un om cu viziune, un om care se uită în viitor, care nu se uită pe termen scurt, un om care a înțeles supărările cetățenilor din estul Europei, care a afirmat clar că Europa trebuie să aibă să respire cu ambii plămâni (...), cetățenii din estul Europei să nu fie considerați cetățeni de mâna a doua, adică să nu fie considerați cu mai puține drepturi.

Este ceea ce am spus și noi. De asemenea, a spus-o explicit că Bulgaria și România trebuie să intre în Schengen pentru că este un lucru bun pentru întreaga Europă", a declarat Dragnea la Parlament.

Citește pe agerpres.roTendințe