Dragnea: Președintele e implicat direct în condamnarea mea!

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că președintele Klaus Iohannis nu avea de gând să semneze decretul de revocare a șefei DNA, dar s-a temut de suspendare, dorindu-și al doilea mandat pentru a-și păstra imunitatea. Mai mult, liderul PSD a spus că șeful statului este implicat direct în condamnarea sa.

„Eu cred că a fost motivul principal (n.r.: ideea suspendării) pentru care a semnat decretul de revocare pentru cât a stat, 32 de zile, din câte înțelesesem nu avea de gând să semneze decretul. Nu avea rezerve în a disprețui Constituția, ci doar teama suspendării, pentru că nu are decât un obiectiv, al doilea mandat, pentru a căpăta protecție, imunitate, să nu răspundă pentru niște fapte de care trebuie să răspundă.

Nu s-a vorbit foarte mult, presa cu epoleți nu dezbate acest subiect – dosarul în care se reclamă că a obținut o casă prin fals dovedit în instanță și câteva sute de mii de euro pe care trebuie să le dea înapoi statului român să aibă imunitate și din înălțimea Dealului Cotroceniului să dea lecții de morală”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Citește pe cotidianul.ro