"E o echipă tânără, aleargă mult și acest aspect este foarte complicat" a fost reacția lui Juventus. Monaco a răspuns: "Ne vom da sufletul să ajungem la Cardiff. Suntem mândri că jucăm cu Juventus"

AS Monaco - Juventus și Real Madrid - Atletico Madrid, în semifinalele Champions League.

Reprezentatul lui Juventus la tragerea la sorți de la Nyon a fost președintele executiv Pavel Nedved. Fostul fotbalist de origine cehă nu a avut nicio preferință în ceea ce privește adversara, precizând că se așteaptă la o "dublă" complicată cu AS Monaco. "Este dificil să spun care adversar ar fi fost mai ușor pentru că în această competiție a fost demonstrat faptul că nu se poate face nici un pas greșit", a spus Nedved.

"Sper și cred că vom fi pregătiți să jucăm în această dublă manșă la potențialul nostru maxim pentru că ne așteaptă două meciuri grele. AS Monaco e o echipă tânără, care aleargă mult și acest aspect este foarte complicat", a mai spus Pavel Nedved.

De cealaltă parte, entuziasmul francezilor nu a fost umbrit de tragerea la sorți. "Cum o vom înfrunta pe Juventus? Cuvântul nostru cheie este Încrederea. Suntem deja entuziasmați că am reușit să ne calificăm în semifinalele Champions League și ne vom da și sufletul pentru a ajunge la Cardiff", a declarat Ludovic Giuly, fostul jucător al celor de la Monaco. "Nu avem nimic de pierdut și suntem mândri că ne vom măsura forțele cu o echipă atât de puternică precum Juventus", a adăugat Ludovic: "În acest moment suntem o echipă care plutește printre nori: puterea noastră este echipa de o calitate excepțională, avem o organizare a club...

Citește pe prosport.ro