Evaluare Națională 2018: Absolvenții de clasa a VIII-a susțin proba la Limba și literatura maternă

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018, LIMBA MATERNĂ. Absolvenții de clasa a VIII-a aparținând minorităților naționale susțin joi proba de Limba și literatura maternă din cadrul Evaluării Naționale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018, LIMBA MATERNĂ. Probele încep la ora 9.00, moment în care, în fiecare sală, vor fi distribuite subiectele.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018, LIMBA MATERNĂ. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de 120 de minute, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018, LIMBA MATERNĂ. Primele rezultate vor fi afișate pe 19 iunie, până la ora 12.00, iar în aceeași zi se pot depune contestații (în intervalul orar 14.00 - 19.00). Rezultatele finale vor fi afișate pe 23 iunie.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018, LIMBA MATERNĂ. Potrivit metodologiei în vigoare, este interzisă introducerea în sălile de examen a unor obiecte precum ghiozdane, rucsacuri, sacoșe, poșete etc., candidații având obligația de a le lăsa în sala de depozitare a obiectelor personale, stabilită de comisia din unitatea de învățământ/ centrul de examen în acest scop.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018, LIMBA MATERNĂ. Totodată, candidații care refuză să depoziteze obiectele respective în sala desemnată de comisie în acest scop nu sunt primiți în examen.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018, LIMBA MATERNĂ. De asemenea, este interzis ...

Citește pe antena3.ro