EXCLUSIV. Vlad Cosma: „Domnul Onea era foarte speriat astăzi. S-a dat de gol”

EXCLUSIV. Vlad Cosma: „Domnul Onea era foarte speriat astăzi. S-a dat de gol”
Foto: www.antena3.ro

Fostul deputat Vlad Cosma susține că șeful DNA Ploiești, Lucian Onea, era speriat după dezvăluirile făcute.

„Domnul Onea era foarte speriat astăzi. Șeful DNA Ploiești vine și spune azi că eu am adus documentele, așa este. Dumneavoastră m-ați pus să le modific data. Onea s-a dat de gol. (...) Onea și Negulescu au devenit profesioniști în a maslui probele”, a spus Cosma, luni seară, la Antena 3.

Vlad Cosma a depus la Parchetul General o plângere penală împotriva a patru procurori de la DNA Ploiești, printre care Lucian Onea și Mircea Negulescu, pe care îi acuză de săvârșirea infracțiunilor de compromitere a intereselor justiției, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, abuz în serviciu și constituire de grup infracțional organizat.

DNA Ploiești nu a falsificat niciodată probe și a respectat întotdeauna legea, a declarat, luni, într-o conferință de presă, șeful DNA Ploiești, Lucian Onea. El a spus că procurorii structurii pe care o conduce au fost avertizați de persoane din anturajul lui Vlad Cosma că va urma un atac, ceea ce s-a și întâmplat, dar nu vor ceda presiunilor, chiar dacă acestea sunt din ce în ce mai agresive.

Citește pe antena3.ro