EXCLUSIV/Dan Negru: «Aș vrea să știu să-mbătrânesc! Breasla mea e plină de oameni ridicoli, care nu știu să-și ducă vârsta»

Dan Negru critică vedetele TV în vârstă, după ce a dat de pământ cu politicienii, și recunoaște că una din marile lui dorințe este să îmbătrânească frumos, fiindcă e plin showbizul de persoane ridicole și n-ar vrea să ajungă să se numere printre ele!

Prezentatorul de la Antena 1 dă de pământ cu pensionarele celebre care se îmbracă fistichiu, dar, până să ajungă acolo, ne vorbește despre cum a făcut primii bani, cât muncește și ce iubește mai mult decât televiziunea, deși aceasta din urmă îi aduce, de 24 de ani încoace, bani și faimă și l-a băgat în Cartea Recordurilor cu numărul de Revelioane prezentate.

Libertatea: De la câți ani lucrezi și care-i prima muncă recompensată de care-ți amintești? Andi Vasluianu povestea că a muncit într-o brutărie în ultimul an de liceu, Mirela Vaida, că ducea grâu la CAP, pe la 10 ani, iar Pepe a fost cameraman pe la nunți și botezuri până să cunoască succesul…

Dan Negru: Hmmm… Sunt singur la părinți și îmi amintesc că eram răsfățat. Vreo câteva luni am fost contabil la un spital din Timișoara, unde mama m-a bagat cu pile. În același timp, lucram part time la radioul public. După câteva luni, s-a eliberat acolo un post pe care m-au angajat pe mine. Era în 1991. Cam de atunci îmi iau leafa din media. Experiența cu contabilitatea a fost plictisitoare. În schimb, am carnet de tractorist, pentru că, imediat după revoluție, tata s-a apucat de agri...

Citește pe libertatea.ro