EXCLUSIV/Noua soție a lui Gabi Enache a uitat complet de primul ei copil. Fetița nu și-a cunoscut nici acum fratele mai mic

După un scandal de proporții, fosta amantă a lui Gabi Enache și-a atins scopul și a devenit soția fotbalistului. Pentru acest vis, Lena Rohozneanu a plătit un preț pe care multe alte femei nu l-ar fi acceptat niciodată. Bruneta și-a părăsit complet fiica din prima căsătorie, cea cu handbalistul Mihai Rohozneanu.

Chiar dacă nici Gabi Enache, nici Lena nu sunt nici primii, nici ultimii care își părăsesc foștii parteneri și ies dintr-o relație în care nu mai erau fericiți și nu mai exista armonie pentru o nouă iubire, cei doi sunt însă condamnați de prieteni și de apropiați, pe motiv că nu și-au abandonat doar foștii soți, ci și copiii din relațiile anterioare. În timp ce fotbalistul este acuzat că, de când are un nou copil, a uitat complet de fetița pe care o are cu Mădălina, fosta soție, Lena este aspru criticată că și-a lăsat fiica, de nici 10 ani, doar în custodia tatălui.

De când s-a mutat în București pentru a fi mai aproape de Enache, Lena nu s-a mai interesat aproape deloc de soarta fiicei sale. Dovadă că a rămas imediat însărcinată, iar acum se concentrează pe creșterea micuțului pe care îl are cu Gabi Enache. Așa că, în timp ce fiul ei se bucură de toată atenția ei, fiica pe care o are cu handbalistul Mihai Rohozneanu locuiește la Constanța împreună cu sportivul.

Chiar dacă știe că fostul ei soț are și câte două antrenamente pe zi și două cantonamente, Lena nu a luat-...

Citește pe libertatea.ro