FCSB și Dinamo contra CFR Cluj. ”Sunt ținuți în brațe de arbitri. O să intrăm cu banderole albe!”. Gol anulat eronat lui Golofca

FCSB și Dinamo contra CFR Cluj. Cele două cluburi bucureștene acuză jocuri de culise pro echipa din Grupa, ”ținută în brațe de fluierași”.

”Se vede clar ce se întâmplă”, a spus antrenorul Nicolae Dică după FCSB – Astra 1-1. „E posibil să intrăm cu banderole albe pe mână la următoarele meciuri. Am avut penalty clar la Chiajna, am avut penalty clar cu Iași. Se vede cu ochiul liber ce s-a întâmplat în meciurile celor de la CFR Cluj”, a declarat Nicolae Dică, pentru Dolce Sport.

”Gol valabil Golofca, o nouă viciere de rezultat. Forța, forța cefere”, a scris oficialul roș-albaștrilor pe Facebook.

Și Gigi Becali este convins că arbitrii au viciat rezultatul partidei cu Astra: ”Noi am câștigat meciul, am bătut 2-1. Nu putem să câștigăm și împotriva arbitrilor. Eu sunt foarte mulțumit, dacă echipele nu trec de centrul terenului când jucăm cu rezervele, e bine. Nu o să se întâmple mereu așa: adică nu o să ratăm la nesfârșit și nu ni se va scoate mingea din poartă”.

Știi care e treaba, fii atent! Îi felicit pe Contra și Mutu pentru că fac gălăgie. Trebuie să dăm un semnal de alarmă. Am vorbit deja cu Argăseală, să jucăm cu banderole albe. L-au adus înapoi pe Răzvan Zanfir din Italia (n.r. acesta a avut o funcție administrativă la Bari) și au început iar. În condițiile astea, noi și Dinamo ne batem pentru locul doi, pentru că locul unu e al CFR-ului. După ce că au echipă bună, au și tr...

Citește pe libertatea.ro