Fiul lui Marian Ionescu mai are încă un viciu, drogurile. Numele lui Carmin Ionescu apare în dosarul „Stupefiante pentru VIP-uri”

Nu de puține ori Carmin Ionescu a apărut în tot felul de scandaluri legate de jocurile de noroc și bani luați cu împrumut. Recent s-a descoperit că fiul lui Marian Ionescu mai are un viciu. Carmin Ionescu consumă droguri, sau cel puțin asta susțin anchetatorii care i-au citat numele în dosarul „stupefiante pentru VIP-uri”

Carmin Ionescu consumă droguri, conform celui mai recent dosar de droguri

Oricât a încercat Marian Ionescu să-l aducă pe Carmin pe calea cea bună, l-a luat cu el în trupă, la concerte prin țară și în turnee, nu a reușit să-l țină departe de scandaluri. Dovadă că, după ce o perioadă nu s-a mai auzit nimic legat de jocurile de noroc și pariule sportive de care Carmin era dependent, numele său apare într-un dosar de la DIICOT. Chiar dacă în urmă cu câțiva ani, o tânără făcea declarații scandaloase despre Carmin, acuzându-l că o suna insistent pentru a fuma un joint și a face sex, liderul formației Direcția 5 i-a luat mereu apărarea.

„Mă suna să-mi spună că mă invită la el să fumăm un joint și să facem sex”, afirma tânăra, moment în care Marian Ionescu i-a luat apărearea motivând că „Carmin nu consumă astfel de substanțe”. Se pare că fiul lui Marian Ionescu este citat în calitate de martor într-un dosar ce are ca obiect consumul și traficul de droguri, dosar în care mai apar numele Ralucăi Bădulescu și a lui Răzvan Ciobanu.

Citește pe libertatea.ro