Ford incepe astazi la Craiova productia europeana a noului SUV EcoSport pentru a acoperi cererea in crestere a clientilor acestui segment

• Productia noului SUV Ford EcoSport incepe astazi la Craiova pe fondul cererii in crestere a clientilor din acest segment, aducand noi locuri de munca in Europa.

• Ford a investit pana la 200 de milioane de euro la Craiova pentru a construi noul EcoSport. Investitia totala pe care Ford a realizat-o la Craiova incepand cu anul 2008 depaseste un miliard de euro.

• Productia noului EcoSport creeaza 1700 de locuri de munca noi la foarte apreciata fabrica romaneasca. La finalul anului, Craiova va ajunge la 3900 de angajati. SUV-ul care va fi produs la Craiova va fi vandut pe 56 de piete de pe patru continente.

• Versiunea restilizata a lui EcoSport ofera un interior mai sofisticat, un puternic si eficient motor diesel Ford EcoBlue de 1.5 litri, sistemului Intelligent All Wheel Drive si o versiune sportiva ST-Line.

Ford a inceput astazi la Craiova productia noului SUV de clasa mica EcoSport, tintind segmentul aflat in cea mai accelerata crestere din Europa.

Decizia de a construi noul EcoSport in Europa in locul continuarii importului sau de la fabrica Ford din Chennai, India, va ajuta Ford sa se ridice la cererile in crestere ale clientilor din acest segment.

"EcoSport este un nou exemplu al modului in care Ford isi construieste operatiunile pe baza avantajelor propriei game - implicit pe baza unor SUV-uri de clasa mondiala", a declarat Steven Armstrong, vicepresedinte al grupulu...

Citește pe bzi.ro