Fostul adjunct al lui Coldea, invitat la comisia de control SRI

Președintele Comisiei parlamentare de control al activității SRI, Claudiu Manda, a declarat, miercuri, că fostul colonel Daniel Dragomir, fost adjunct al lui Florian Coldea, va fi invitat pentru a prezenta documentele pe care le are în sprijinul dezvăluirilor făcute la un post de televiziune.

Întrebat dacă îl va invita la comisie pe Daniel Dragomir, Claudiu Manda a spus: "Din punctul meu de vedere, da. Rămâne să vedem ce zic și colegii. Acuzațiile sunt unele destul de grave, rămâne să vedem dacă domnul Dragomir se va prezenta la comisie și ce documente va prezenta comisiei. O să cer transcriptul la emisiune și, dincolo de ce a spus domnul Dragomir acolo, important este ce documente poate să prezinte comisiei".

Manda a fost validat de Parlament președinte al Comisiei de control al activității SRI în locul lui Adrian Țuțuianu.

"Le mulțumesc colegilor pentru încredere și pentru vot, nu cred că trebuie să vorbim de o chestiune de priorități, Comisia de control al activității SRI are niște reguli foarte clare și cred că este foarte important să respectăm legea și să vedem ce se întâmplă acolo", a afirmat Manda.

El a spus că predecesorul său, Adrian Țuțuianu, este "un profesionist" și, probabil, multe dintre lucrurile bune pe care le-a făcut la comisie vor fi preluate în mandatul său.

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat, marți, că dezvăluirile...

Citește pe capital.roTendințe