Fotbal: Steliano Filip (Dinamo) - Sunt dezamăgit că nu am fost convocat la echipa națională

Fotbalistul echipei Dinamo, Steliano Filip, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că este dezamăgit de faptul că selecționerul Christoph Daum nu l-a convocat pentru partidele echipei naționale a României cu Polonia (10 iunie) și Chile (13 iunie).

"Pot să spun că sunt dezamăgit că nu am fost convocat la echipa națională. Eu cred că aș fi meritat să fiu acolo", a spus Filip.

Referitor la finala Cupei Ligii cu ACS Poli Timișoara de sâmbătă, fundașul a afirmat că își dorește foarte mult să încheie sezonul cu un trofeu. "Mă bucur foarte mult că am șansa să joc o finală. Îmi doresc din tot sufletul să o câștigăm, fiecare avem nevoie de un trofeu. Îmi doresc foarte mult să fim fericiți la sfârșitul meciului de mâine seară", a menționat el.

Prezent la conferința de presă, jucătorul dinamovist Sergiu Hanca a declarat că va da totul pentru a câștiga prima Cupă a Ligii din istoria clubului alb-roșu. "Suntem foarte fericiți că avem ocazia să jucăm ultimul meci din acest sezon cu trofeul pe masă. Din păcate am pierdut titlul, dar mâine avem ocazia să câștigăm Cupa Ligii, primul trofeu după mai mulți ani și primul de acest fel din vitrina clubului Dinamo.

Cu siguranță mâine vom da totul pentru a câștiga. Acest trofeu va rămâne în istoria clubului Dinamo, toți își vor aminti cine a jucat în această finală", a adăugat Hanca.

Citește pe agerpres.ro