Gabi Balint i-a dat două goluri în 1992 lui Lopetegui! Antrenorul Realului a lucrat cu Gică Craioveanu la radio

Gabi Balint i-a dat două goluri în 1992 lui Lopetegui! Antrenorul Realului a lucrat cu Gică Craioveanu la radio.

Real Madrid a surprins azi când a anunțat numele noului antrenor, Julen Lopetegui, actualul selecționer al Spaniei. Julen Lopetegui a fost un portar așa și așa, care a fost și la Real, și la Barcelona, dar a stat mai mult rezervă. La Real a stat în perioada 1988 – 1991, dar a jucat doar un meci, cel mai bun portar al Realului acelor ani fiind legendarul Buyo.

La Barcelona a fost legitimat în perioada 1994 – 1997, dar a strâns doar cinci prezențe.

Gabi Balint i-a dat două goluri în 1992 lui Lopetegui. În ultimul an al carierei, „Găboajă” i-a fost un adversar de coșmar

Cel mai mult a jucat la Logrones (1991 – 1994), dar acolo a avut coșmaruri cu Gabi Balint. Fostul stelist, aflat atunci cu puțin timp înaintea accidentării care l-a obligat să-și pună ghetele în cui, a marcat o „dublă” în partida Burgos – Logrones, scor 2-0.

Primul gol l-a dat cu stângul, din careu, al doilea cu dreptul, după ce l-a și driblat pe Lopetegui.

Gică Craioveanu a fost coleg cu Julen Lopetegui la radio.

„Mă bucur foarte mult, am lucrat foarte mulți ani cu el la radio și îl cunosc. E un antrenor capabil. Imaginea! Julen are imagine, e antrenorul echipei naționale.

Ei (n. red – Real Madrid) au nevoie de imagine. O să aibă o presiune în plus, e foarte complicat pentru el. E o decizie foarte gr...

Citește pe libertatea.ro