Gabriela Cristea, despre momentul in care a pierdut sarcina: „Eu eram la emisiune…”

Gabriela Cristea, despre momentul in care a pierdut sarcina: „Eu eram la emisiune…”
Foto: www.bzi.ro

Momentul in care Gabriela Cristea a pierdut o sarcina a fost cel mai dureros lucru pentru ea. Prezentatoarea TV si-a adus aminte de momentul care i-a rupt sufletul in doua.

„A fost cea mai grea experienta din viata mea, si la propriu si la figurat pentru ca a fost o experienta fizica foarte dura si foarte dureroasa. Dar si o experienta sufleteasca, care efectiv ne-a rupt sufletul in doua. Dar se intampla. Nu sunt nici prima, nici ultima. Pentru mine, a fost extrem de dureros, de ce – noi de doream foarte mult un copil.

S-a intamplat, n-am planificat. Dupa care, cand am ramas insarcinata, a fost wow! Iti dai seama, Dumnezeu te ridica pana la cer si iti da drumul. In prima faza, durerea sufleteasca a fost foarte dura. In perioada respectiva, am simtit durerile facerii practic cinci zile, pentru ca m-am incapatanat in speranta ca… poate maine, totusi, se intampla o minune. Nu, sarcina mea se oprise din evolutie.

Doctorita mea era plecata, asta vineri, si mi-a zis ca se intoarce marti. Efectiv au inceput contractiile, iar eu refuzam. Si imi aduc aminte de un episod unde imi gasisem o singura pozitie, stateam efectiv in patru labe undeva pe covor pentru ca nu mai suportam durerea. Tavi se uita ingrozit la mine si nu stia ce sa-mi faca si cum sa ma ajute.

In prima faza, te doare sufletul foarte tare dar cand incepe durerea fizica. Nu mai stii ce calmante sa iei, pe cine sa suni. C...

Citește pe bzi.ro