Gabriela Firea, apel la Sorin Grindeanu

Gabriela Firea a făcut, luni, un apel către premierul Sorin Grindeanu "să facă gestul de onoare de a-și da demisia".

Primarul general al Capitalei a precizat, de asemenea, că moțiunea de cenzură de miercuri va trece în Parlament.

"Fac un apel în această seară la domnul Sorin Grindeanu să se gândească la români, să se gândească inclusiv la cei care sunt acum de partea dumnealui și nu sunt de partea colegilor din Comitetul Executiv, pentru ei, și să facă gestul de onoare și să-și dea demisia. Este ultima șansă în care să poată să iasă cât de cât cu bruma de onoare care i-a mai rămas domnul Grindeanu pentru că oricum moțiunea miercuri va trece în Parlament și ce se va alege atunci de toată această acțiune iresponsabilă?", a declarat Firea, la Antena 3.

Primarul general a mai precizat că, dacă ar fi fost în locul lui Sorin Grindeanu și i s-ar fi retras sprijinul din partea partidului care l-a propus la Palatul Victoria, ar fi plecat din funcție.

Firea și-a exprimat, de asemenea, convingerea că Sorin Grindeanu și Victor Ponta intenționează să formeze o nouă formațiune politică.

"Fac un apel în această seară la domnul Sorin Grindeanu să se gândească la români, să se gândească inclusiv la cei care sunt acum de partea dumnealui și nu sunt de partea colegilor din Comitetul Executiv, pentru ei, și să facă gestul de onoare și să-și dea demisia. Este ultima șansă în care să poată să ias...

Citește pe cotidianul.ro