Gabriela Firea: Fac un apel la Grindeanu să facă gestul de onoare și să-și dea demisia. Moțiunea va trece

"Fac un apel în această seară la domnul Sorin Grindeanu să se gândească la români, să se gândească inclusiv la cei care sunt acum de partea dumnealui și nu sunt de partea colegilor din Comitetul Executiv, pentru ei, și să facă gestul de onoare și să-și dea demisia. Este ultima șansă în care să poată să iasă cât de cât cu bruma de onoare care i-a mai rămas domnul Grindeanu pentru că oricum moțiunea miercuri va trece în Parlament și ce se va alege atunci de toată această acțiune iresponsabilă?", a declarat, luni seară, Gabriela Firea, potrivit Mediafax.

Primarul general al Capitalei a mai precizat că, dacă ar fi fost în locul lui Sorin Grindeanu și i s-ar fi retras sprijinul din partea partidului care l-a propus la Palatul Victoria, ar fi plecat din funcție.

Și președintele Senatului Călin Popescu-Tăriceanu a declarat luni că face apel la "o minimă luciditate și responsabilitate" din partea premierului Sorin Grindeanu pentru a "detensiona" situația fără să se mai ajungă la votul pentru moțiunea de cenzură.

"Fac un apel la o minimă luciditate și responsabilitate din partea premierului Grindeanu, pentru a detensiona situația fără să fie nevoie să mai ajungem la un vot în cadrul unei moțiuni de cenzură. Cred că ar face bine să reflecteze cu responsabilitatea pe care o incumbă calitatea pe care a avut-o și încă, formal, o deține, aceea de premier al României și să gândească care e...

Citește pe romaniatv.net