Gabriela Firea, huiduită copios pe Arena Națională

Aproximativ 20.000 de oameni s-au aflat pe Arena Națională, unde Simona Halep și-a prezentat trofeul câștigat la Roland Garros. Halep a venit însoțită de primarul Capitalei, Gabriela Firea, fiind îmbrăcată în echipamentul cu care a jucat finala de la Roland Garros.

Simona Halep s-a declarat extrem de impresionată de fanii prezenți la Arena Națională, în cadrul ceremoniei. Gabriela Firea a fost huiduită de cei din tribune când îi oferea Simonei Halep cheia și emblema orașului. De altfel, primarul Capitalei a părăsit Arena Națională imediat după acest moment.

“Vă mulțumesc foarte mult că ați venit, am vrut special să vin, să ne bucurăm pentru acest trofeu. Bucuria este foarte mare, vă mulțumesc foarte mult, nu m-am așteptat. Sunt foarte mândră că sunt româncă, așa cum spun mereu. Aceste performanțe sunt de aici, mereu am spus, chiar dacă vin dintr-o țară micuță, se poate face performanță mare. Peste tot am parte de dumneavoastră, sunteți un public numeros și călduros.

Acest drum a fost foarte lung, de 20 de ani am început să joc tenis, mulțumesc antrenorilor, care au pus o cărămidă la această performanță, familiei mele. Știm bine că nu avem un sistem dezvoltat în sport, dar mulțumesc României pentru tot ceea ce mi-a oferit și sper să mai avem mulți campioni. Sper s fie un început, trebuie să avem mai multă încredere în noi ca oameni, dar întâi trebuie să visezi.

Nu aș vrea să ...

Citește pe ziuaveche.ro