Gabriela Firea și-a redeschis pagina de Facebook, după ce a fost huiduită pe Arena Națională. Utilizatorii continuă să o înjure

Gabriela Firea și-a redeschis pagina de Facebook, după ce a fost huiduită pe Arena Națională. În primele minute de la redeschiderea paginii, la postarea Gabrielei Firea nu au mai existat mesajele scrise de românii care l-au criticat pe primarul general al Capitalei, ci numai mesaje de felicitare și laude.

UPDATE 17:22: Primarul Gabriela Firea și-a suspendat pentru a doua oară în mai puțin de 24 de ore pagina de Facebook. Sute de români au publicat comentarii negative la adresa edilului.

Cu toate acestea, la scurt timp după ce pagina oficială de Fabebook a Gabrielei Firea a redevenit disponibilă, utilizatorii rețelei de socializare au reînceput să o înjure și să-și manifeste dezabrobarea față de acțiunile sale. Spre exemplu, în decurs de doar 15 minute, aproape 900 de comentarii negative au fost publicate la postarea prin care primarul Capitalei îi critica pe cei care au huiuduit-o.

Pagina de socializare a Gabrielei Firea a fost suspendată luni seara, după episodul huiduielilor de pe Arena Națională. Primarul Capitalei publicase un mesaj în care îi critica pe cei care au huiuduit-o, luni, însă ulterior pagina nu a mai putut fi accesată.

După nici 24 de ore, pagina de Facebook a primarului general poate fi accesată din nou. Au dispărut însă mesaje critice și au fost păstrate doar cele laudative și felicitările la adresa Gabrielei Firea.

Luni seara, Primarul Capitalei, Gabriela...

Citește pe libertatea.ro