Gabriela Firea și-a SUSPENDAT pagina de Facebook după ce a fost huiduită pe Arena Națională

Luni seara, Simona Halep a fost ovaționată de peste 15.000 de suporteri care au venit să o aplaude pe campioana de la Roland Garros.

După ce primarul Capitalei a urcat pe scenă și i-a oferit Simonei cheia Bucureștiului, Gabriela Firea a fost huiduită până ce a părăsit Arena Națională.

Mai târziu, primarul publica pe pagina oficială de Facebook un mesaj în care explica că sorosiștii au încercat să compromită evenimentul. La scurt timp după, internauții au criticat reacția lui Firea prin mii comentarii jignitoare la adresa acesteia.

„Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, spune o vorbă veche din popor! În mai puțin de 24 de ore, Primăria Capitalei a organizat un eveniment de ținută, pe Arenă Națională, în cadrul căruia marea noastră campioana Simona Halep să poată prezenta fanilor trofeul. A fost o mobilizare uriașă! S-a lucrat frenetic minut de minut.

De dimineață, însă, aparatul sorosist de propagandă, prin organele sale tributare de presă, a demarat acțiunea: compromiterea evenimentului. Cu tot felul de știri false și comentarii răutăcioase. Nu a contat că umbresc momentul unic pentru Simona Halep. Nu a contat că, seara, martori au fost și copii, la un festival al urii și dezbinării. Când am declarat-o Cetățean de onoare al Municipiului București, mulți au strâmbat din nas.

Și au comentat negativ. Acum, dacă nu o primeam așa cum merită, ar fi spus că sunt aroganta și că nu...

Citește pe money.ro