Ganea, atac incredibil la conducerea lui Dinamo: "Di*khead, măscăriciul ăla dă declarații, dar n-a făcut nimic! Așa se întâmplă când intră bișnițarii și ospătarii în fotbal". Bratu n-a scăpat nici el

Ionel Ganea, fost golgheter la Dinamo în sezonul în care "câinii" au câștigat ultimul titlu de campioni, în 2007, a lansat un atac violent la adresa conducerii din "Ștefan cel Mare". Alexandru David și Ionuț Negoiță, președintele și finanțatorul lui Dinamo, n-au scăpat de vorbele grele ale "Ganezului", care i-a criticat în termeni duri pentru situația în care a ajuns clubul.

Claudiu Niculescu i-a luat recent locul pe banca tehnică lui Florin Bratu, dar Dinamo n-o duce mai bine. Din contră. Formația alb-roșie a ajuns pe un rușinos loc 12, de baraj, după înfrânagerea suferită la Botoșani (0-2). Nici "Bratone", fost coleg în atacul lui Dinamo cu Ganea, n-a scăpat de tirada fostului internațional.

"De când au intrat bișnițarii sau ospătarii în fotbal, așa se întâmplă. Prunea e un fost fotbalist care a jucat la nivel internațional (n.r. întrebat dacă Florin Prunea ar fi o variantă bună pentru conducerea clubului). Mai e măscăriciul ăla care tot declară... i-aș spune 'D**khead'. Ăla n-a făcut nimic pentru fotbal și tot dă declarații. Patronul ăla trebuie să înțeleagă că Dinamo e un club foarte mare, Dinamo se bătea an de an la campionat, juca în cupele europene.

E normal ca nici suporterii să nu mai aibă răbdare. Nu-mi aduc aminte ca Dinamo să fi fost așa de jos. Ăsta e adevărul.

Citește pe prosport.ro