Gigi Becali îl amenință pe Alibec: Pierd 10 milioane și te antrenezi în curtea școlii. Nu mai vezi fotbal în viața ta

"Acum mă duc la echipă. Eu am stabilit niște lucruri clare, după meci toată lumea doarme acolo și alte lucruri. Meme este ca și cum ar fi Becali aici. Numai că nu ia hotărârile, nu prindeți dușmănie pe el. Probabil că unora nu le convine? Ce, cantonament după meci? Nu avem voie să fumăm? Acum o să mă duc să îi explic lui domnului Alibec care e situația. Eu nu vreau să amplific scandalul.

De ce să-mi bat joc de zece milioane pe care pot să le iau pe el? Dar totuși asta nu înseamnă că Alibec face ce vrea la echipă. Și asta am să-i spun lui. Să nu crezi cumva că din cauză că tu coști vreo zece milioane faci pe-aici ce făceai la Astra. Pierd 10 milioane și te las și te antrenezi în curtea școlii. Te antrenezi și nu mai vezi fotbal în viața ta, nu că patru ani de zile… Dacă Dică îl dă afară de la antrenament și el nu este în lot, cum să-l bag eu în echipă?", a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali a precizat că a discutat cu Nicolae Dică și acesta i-a spus că poate gestiona situația. "El mi-a spus: «Nu am niciun fel de problemă. Singurii jucători care sunt mai simandicoși sunt Budescu și Alibec. Nu că sunt obraznici sau că nu se antrenează, dar sunt puțin mai deosebiți». Mi-a zis, nea Gigi, lasă-mă că știu să gestionez, pe cuvânt de onoare". Singura problemă e că Alibec nu vrea să scadă sub 92 de kile", a spus Becali, în cadrul emisiunii Fotbal Club, la Digi Sport.

Finanța...

Citește pe romaniatv.netTendințe