Gigi Becali și-a descoperit latura ”profetică”: ”Voi ziceți că sunt nebun, dar eu prevăd viitorul”

Gigi Becali și-a descoperit latura ”profetică”: ”Voi ziceți că sunt nebun, dar eu prevăd viitorul”. Gigi Becali a făcut un nou „pariu” nebun, anunțând că a descoperit jucătorul căruia îi va pune o clauză de 500 de milioane de euro.

Fotbalistul care în viziunea lui Becali va fi „apărat” cu o clauză de jumătate de miliard de euro este Ianis Stoica, fiul lui Pompiliu Stoica, un jucător în vârstă de 15 ani, care a debutat cu gol în echipa mare a „roș-albaștrilor”.

Gigi Becali și-a descoperit latura ”profetică”: „E cuminte și o să-l creștem bine!”

„Voi ziceți că sunt nebun, dar eu prevăd viitorul. Am câțiva tineri extraordinari. Unul dintre ei este băiatul lui Pompiliu Stoica, Ianis, care are 15 ani și jumătate.

MM Stoica îmi zice că la antrenamente nu se vede diferența dintre el și colegii lui, deși nici nu a împlinit 16 ani! E cuminte și o să îl creștem bine. Peste 3 ani, când îi fac contract, îi pun clauză de 500 de milioane de euro. Ce, eu sunt prost? De ce să nu fac asta? Eu vând fotbaliști de calitate”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Ianis Stoica

Gigi Becali și-a amintit și de alt „pariu”, unul care pare pierdut din start, cel cu „Mbappe-Coman”.

„Peste câțiva ani, Mbappe va face 1 miliard. De ce să nu coste Florinel Coman 100 de milioane de euro? Acum s-a schimbat. Se antrenează foarte bine. O să vedeți în sezonul viitor cine este Florinel Coman. Eu nu știam cine e. Dar am...

Citește pe libertatea.ro