Ginecolog sirian de la spitalul din Beclean, acuzat de hărțuire sexuală. Ar fi pipăit o pacientă în toiul nopții

Scandal uriaș în cazul unui ginecolog sirian de la spitalul din Beclean, acuzat de hărțuire sexuală. Medicul Barkal Darwish, care profesează de mai bine de doi ani în România, a fost reclamat, după ce ar fi pipăit o pacientă internată într-un salon, în toiul nopții. Revoltată, femeia și soțul ei au depus o plângere atât la conducerea unității medicale, cât și la Poliție.

O femeie de 45 de ani a ajuns la spitalul din Beclean cu o hemoragie și a fost tratată de medicul ginecolog Barkal Darwish, care era de gardă în ziua de 15 aprilie.

Pacienta a rămas internată, însă a doua zi a plecat din spital, acuzându-l pe medicul sirian care a tratat-o de hărțuire sexuală. Femeia susține că doctorul Barkal Darwish ar fi pipăit-o în mijlocul nopții, în timp ce afla într-un salon situat vizavi de biroul medicului specialist, notează Bistrițeanul.ro.

Pe 19 aprilie, femeia, sprijinită de soțul ei, a depus o plângere la Spitalul Orășenesc Beclean în care îl acuză pe medicul Barkal Darwish de hărțuire sexuală.

Medicul sirian a recunoscut că a tratat-o pe această pacientă, însă neagă toate acuzațiile.

„Eu nu am avut nicio problemă. Eu am consultat-o ca ginecolog și atâta a fost totul. Nu știu de unde a pornit treaba aceasta. Eu am fost de gardă și a venit doamna cu hemoragie. Am consultat-o, i-am dat tratament și i-am spus că în curs de 3-4 zile se oprește hemoragia. Mi-a zis că vrea să se inte...

Citește pe libertatea.ro