Glume despre Gabriela Firea, după ce a fost huiduită pe Arena Națională. „După Kerber, Muguruza și Stephens, Halep a eliminat-o și pe Firea“

Pe rețelele de socializare au fost distribuite glume despre Gabriela Firea, după ce a fost huiduită pe Arena Națională. Primarul general al Capitalei a devenit ținta ironiilor, fiind criticat dur de români deoarece s-a urcat pe scenă alături de Simona Halep, câștigătoarea turnelului de tenis Roland Garros 2018.

Luni seara, aproape 20.000 de oameni au venit pe Arena Națională și au aplaudat-o pe Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din lume. În timp ce sportiva a fost ovaționată, Gabriela Firea a fost huiduită de români până când a coborât de pe scenă și a părăsit în grabă stadionul, nu înainte de a-i înmâna Simonei Halep „Cheia Bucureștiului”.

După ce a fost huiduită, Gabriela Firea a dat vina pe „soroșiștii” trimiși care au vrut să compromită evenimentul. Reacția primarului general a stârnit un val de critici din partea românilor. La scurt timp, pagina de Facebook a Gabrielei Firea nu a mai fost activă, fiind cel mai probabil suspendată.

Huiduielile la adresa primarului Gabriela Firea s-au auzit până în America. Presa internațională a reflectat sosirea Simonei Halep în România / VIDEO

Reacția a fost întâmpinată cu numeroase comentarii acide, iar Firea și-a suspendat pagina de Facebook. Pe rețeaua de socializare au apărut glume și ironii la adresa Gabrielei Firea.

foto: Facebook Mielul Sfânt

Citește și ANALIZĂ. De ce s-a văzut mitingul PSD ca un exercițiu de forță ș...

Citește pe libertatea.ro