Gorghiu despre Dragnea: profil de obsedat, care visează de dimineață până seară Codurile penale

Senatorul PNL de Timiș Alina Gorghiu spune despre Liviu Dragnea că are un profil de om bolnav, de obsedat, care visează de dimineață până seară Legile justiției și Codurile penale. Gorghiu spune că a văzut ce reacții au apărut după ce Liviu Dragnea a participat, miercuri seară, la o emisiune televizată și a ajuns la concluzia că președintele Camerei Deputaților este un om bolnav, obsedat.

„Eu am crezut, când am deschis televizorul de dimineață, că și-a dedicat o oră întreagă aseară, în emisiunea la care a participat, pentru Klaus Iohannis. A vorbit exclusiv despre președintele României. Evident că asta nu înseamnă un profil de om de stat, de om care conduce majoritatea parlamentară și, indirect, Guvernul României, ci este un profil de om bolnav, de obsedat”, a declarat senatorul PNL.

Alina Gorghiu a punctat că spune acest lucru pentru că sunt colegi ai liderului social-democrat Liviu Dragnea care încă îl mai sprijină și care ar trebui să fie „îngrijorați de genul acesta de reacție”.

„Există scuze, evident, dar nu suficiente pentru a justifica comportamentul său. A făcut chiar domnia sa public faptul că mai are două dosare penale care urmează să fie supuse analizei pentru redeschidere, unul pe numele Dragnea, unul pentru compania prin care a devalizat jumătate din România, și anume TelDrum, în septembrie”, a declarat senatorul PNL.

Alina Gorghiu spune că Dragnea simte o presi...

Citește pe libertatea.ro