Gorghiu, despre Liviu Dragnea: Are un profil de om bolnav, de obsedat. Simte fiorul finalului

“Am urmărit declarațiile domnului Dragnea de aseară. Am crezut că domnul Dragnea și-a dedicat o oră întreagă aseară în emisiunea la care a participat pentru domnul Iohannis. A vorbit exclusiv despre președintele României. Evident că asta nu înseamnă un profil de om de stat și de om care conduce majoritatea parlamentară și indirect Guvernul României, ci este un profil de om bolnav, de obsedat. Realmente de obsedat, și o spun la modul serios pentru că sunt colegi ai domniei sale care încă îl mai sprijină, care ar trebui să fie îngrijorați de genul acesta de reacție”, a afirmat Alina Gorghiu.

Senatorul PNL a mai precizat că Liviu Dragnea are un astfel de comportament pentru că “simte fiorul finalului”, în condițiile în care ar mai avea două dosare penale care ar urma să fie supuse analizei pentru redeschidere.

“Evident că există scuze, dar nu suficiente pentru a justifica comportamentul său. A făcut chiar domnia sa public faptul că mai are două dosare penale care urmează să fie supuse analizei pentru redeschidere, unul pe numele Dragnea, unul pe numele companiei cu care a devalizat jumătate de Românie, Tel Drum, în septembrie. Deci presiunea pe Liviu Dragnea este una foarte mare și el știindu-se vinovat de aceste lucruri nu are de ales decât să amenințe pe toată lumea de dimineață până seara, așa face orice om care simte fiorul finalului.

Rațiunea și echilibrul nu sunt, din pun...

Citește pe mediafax.ro