Grahovac și Ionuț Voicu s-au despărțit amiabil de CSM Poli Iași. Grahovac: "Au fost trei ani minunați petrecuți aici. Plec cu capul sus de la Iași!" Mesajul transmis suporterilor

După mai multe zile nebune, lucrurile par să intre pe făgașul normal în Copou. Jucătorii aflați încă sub contract cu clubul au fost chemați de către conduecere, rând pe rând, la negocieri, iar unii dintre aceștia și-au reziliat pe cale amiabilă angajamentele. Unul dintre aceștia este și Branko Grahovac, care la despărțirea de colegii din Copou a fost extrem de emoționat.

“S-a încheiat o perioadă foarte frumoasă din cariera mea. Mă bucur că am făcut parte din acest grup frumos, alături de băieți minunați, de antrenori buni. Au fost trei ani frumoși, în care am realizat o performanță istorică, accederea în cupele europene și o serie de 15 meciuri fără înfrângere. Noi plecăm, vine rândul altora să joace la Iași. Vreau să spun că am fost respectat până la sfârșit în Copou.

Plec cu capul sus de aici, mândru de ce am realizat. Este un moment emoționant și pentru mine. Vreau să le mulțumesc și suporterilor și îmi cer scuze acum pentru toate gafele pe care le-am făcut. Ei știu bine că acele greșeli au fost neintenționate și că am dat sută la sută la fiecare meci. Dar se mai întâmplă să și greșești. Acum, când trag linie, sunt fericit de ceea ce am realizat la Iași. Le urez baftă celor care vor continua la Iași, sper să aibă rezultate mai bune decât ale noastre”, a declarat Branko Grahovac.

Citește pe prosport.ro