Guvernul ar urma să adopte o Ordonanță de Urgență privind salarizarea din sistemul de sănătate

Guvernul ar urma să adopte, astăzi, o Ordonanță de Urgență privind salarizarea din sistemul de sănătate, care să creeze ” cadrul legal necesar pentru ca niciun angajat din sistemul sanitar să nu obțină venituri sub nivelul celor aferente lunii februarie 2018″, după cum a declarat ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

Minstrul Sănătății a declarat că Guvernul ar urma să adopte, astăzi, o Ordonanță de Urgență privind salarizarea din sănătate.

“După intrarea în vigoare a reglementărilor ce fac obiectul unei ordonanțe de urgență care va fi supusă aprobării în ședința de Guvern de mâine (n.r. – astăzi) se creează cadrul legal necesar, pentru ca niciun angajat din sistemul sanitar să nu obțină venituri sub nivelul celor aferente lunii februarie 2018. Însă, pentru ca acest lucru să se întâmple, managerii unităților sanitare trebuie să aplice în litera legii toate aceste prevederi.

Va fi întocmită o procedură de aplicare a reglementărilor în domeniul salarizării”, a declarat Sorina Pintea, potrivit unui comunicat al Ministerului Sănătății.

Citește pe libertatea.ro