Ilie Drăgan și-a propus să schimbe statutul și regulamentele FRF, dacă va câștiga alegerile

Fostul lector al Școlii Federale de Antrenori, Ilie Drăgan (33 de ani), care candidează la președinția Federației Române de Fotbal, a declarat, pentru Agerpres, că în fotbal trebuie schimbate în primul rând statutul și regulamentele, pentru că “fără legi clare nu poate exista egalitate”.

“Lucrurile trebuie luate pas cu pas. În primul rând ar trebui schimbate statutul și regulamentele. Fără legi clare nu poate exista egalitate, echidistanță și înțelegere. Este nevoie de modificarea statutului după directivele FIFA și UEFA, dar în conformitate cu nevoile și dorințele membrilor afiliați. Apoi ar trebui găsită o modalitate pentru dezvoltarea și/sau îmbunătățirea infrastucturii. Un al treilea aspect este legat de investiția în educația tinerilor.

La cluburile unde sunt tineri talentați, dar fără posibilități. trebuie găsită o cale prin care aceștia să fie susținuți. Un alt proiect important care ar trebui realizat este implicarea membrilor afiliați ca părți responsabile în acest sistem, nu ca angajați”, a spus el.

Citește pe libertatea.ro