Înregistrări controversate cu Țuțuianu criticând miniștrii PSD: ”Fie prostul cât de prost, mintea vine după post”. Cum comentează senatorul spusele sale

Mai multe înregistrări în care Adrian Țuțuianu critică sau ironizează PSD și membri importanți ai partidului, au fost făcute publice de România Tv. În ultima dintre acestea, senatorul de Dâmbovița îi ironizeză pe Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu, scrie Mediafax.

„Au mai luat cuvântul Olguța Vasilescu care începuse și ea să dea lecții că nu știu și ce. I-am zis cam asa, că face parte din categoria miniștrilor care au senzația că dacă s-au așezat pe un scaun sunt și ei mai deștepți. Era pe vremea comuniștilor o vorbă: «Fie prostul cât de prost, mintea vine după post». A ieșit Claudiu Manda că i-am atacat-o pe doamna (Lia Olguța Vasilescu – n.r.), mi-a spus că e fericit că e contemporan cu mine.

I-am spus că îi folosește. M-a înjurat mai temeinic decât alții”, afirmă Adrian Țuțuianu, potrivit înregistrării audio prezentate, miercuri seară, de România Tv.

Citește pe libertatea.ro