Înregistrări cu Kovesi la DNA: „De ce o lună și jumătate nu s-a întâmplat nimic, ce vă lipsește?”

Înregistrări de la ședințe cu șefa DNA au fost date publicității de RTV. Kovesi face apel la procuroi să își facă treaba, dar și să ajungă la premierul Sorin Grindeanu. Kovesi vorbeste si despre OUG 13. „Stăm cu dosarele sub fund și nu facem nimic”.

Postul RTV a dat publicității înregistrări cu procurorul șef al DNA, laura Codruța Kovesi, care face apel la procurori să își facă treaba, dar să și ajungă la premier într-un dosar aflat în lucru.

„Nu știu cum vedeți voi lucrurile, e a treia oară când spun, am zis și la Cheile Grădiștei, zic și acum, dacă noi în dosarele astea nu ne facem treaba, măcar să știm. De acum o să stau aici, o să transfer toată treaba. Sunt unii (...) care par că nu fac nimic, nu am văzut nimic. Nu mai zic că sunt dosare, nu vreau să dau exemple, sunt câteva, 7-9, mă întreabă presa în fiecare săptămână de m-am săturat eu de ele și nu se întâmplă nimic.

Spuneți-mi ce se întâmplă, să știu, pentru că o să ajungem să vorbim în fiecare săptămână să vă întreb pentru astăzi, pentru că numai unii, și aceiași, lucrează. Pe mine nu mă convinge nimeni că din 8.000 de dosare noi într-o lună nu am putut învinui un inculpat, nu am putut trimite în judecată un inculpat din cele 8.000 de dosare. Dacă voi din sala asta mă convingeți, plec și nu mai zic nimic. Unii, și aceiași, sunt înjurați de dimineața până seara și alții stau la umbreluța noastră.

Lasă că șefa se desc...

Citește pe euractiv.ro