Klaus Iohannis, discuții cu liderii europeni, la reuniunea informală a Consiliului European de la Sofia

Klaus Iohannis, discuții cu liderii europeni, la reuniunea informală a Consiliului European de la Sofia. Șeful statului participă, miercuri și joi, la reuniunea informală a Consiliului European și la Summitul Uniunea Europeană – Balcanii de Vest, care au loc în Bulgaria. Șeful statului a discutat cu președintele Franței, Francois Macron și cu președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker.

Vezi galeria foto + 8+ 8

SURSA FOTO: PRESIDENCY.RO, FACEBOOK

Președintele a postat mai multe imagini de la reuniunea la care participă în aceste zile.

”La Sofia, împreună cu liderii europeni prezenți la reuniunea informală a Consiliului European”, a scris președintele în mesajul de pe Facebook. În imaginile postate, șeful statului se află alături de președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker dar și cu președintele francez Francois Macron.

Klaus Iohannis discută și cu Federica Mogherini, sefa diplomației europene și cu președintele Consiliului European, Donald Tusk.

Pe agenda reuniunii informale a Consiliului European de miercuri se află subiecte care vizează domeniile digital, cercetare și inovare, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale. Totodată, pe fondul evoluțiilor recente în plan internațional, se va discuta despre situația privind retragerea Statelor Unite ale Americii din Planul Comun și Cuprinzător de Acțiune (JCPOA), dar și despre decizia adoptată...

Citește pe libertatea.ro