Klaus Iohannis: E îngrijorătoare atitudinea lui Dragnea. Și-a luat o pălărie prea mare

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Bruxelles, că nu l-a ascultat pe Liviu Dragnea, dar a citit câteva știri și consideră îngrijorătoare atitudinea președintelui PSD, care "și-a luat o pălărie prea mare și evident că nu face față". Dragnea l-a acuzat că este implicat în condamnarea sa.

"Nu sunt implicat (n.r.: în condamnarea lui Liviu Dragnea) și apucături dictatoriale nu am avut niciodată, nici nu-mi propun să am. Nu l-am ascultat, nici nu cred că v-ați așteptat, dar am citit anumite știri. E îngrijorător. Este mai mult decât evident că omul și-a luat o pălărie prea mare. Nu face față. Cu această pălărie prea mare a terminat cu argumentele politice. Dar este îngrijorătoare această atitudine inadecvată, fiindcă acest om conduce un partid, prin interpuși Guvernul și Parlamentul", a declarat Klaus Iohannis.

Întrebat dacă se teme de suspendare, Iohannis a catalogat drept "obsesie".

Președintele PSD, Liviu Dragnea, îl acuză pe șeful statului, Klaus Iohannis, că este implicat direct în condamnarea sa, susținând că un ofițer dintr-un serviciu secret i-a spus că "am rezolvat un judecător, lucrărm în continuare".

"Foarte multe vorbe pe care le-a auzit că sunt zvonuri inițial, dar punând cap la cap informații, ziceri, nu mai pot să cred că sunt zvonuri. Moțiunea. Vă spun ce vorbea Raluca Turcan și Ludovic Orban, vorbind cu oameni din PNL și alte partide. S-a spus că Raluca...

Citește pe zf.ro