Klaus Iohannis face anunțul

Președintele Klaus Iohannis va susține luni, la ora 18:00, o declarație de presă, la Palatul Cotroceni, anunță Administrația Prezidențială.

Președinția nu detaliază subiectele acestei declarații de presă, însă cel mai probabil Klaus Iohannis își va anunța decizia privind cererea de revocare a șefei DNA Laura Codruța Kovesi.

Președintele Iohannis a anunțat luna trecută că își va face cunoscută decizia privind-o pe Kovesi după Sărbătorile Pascale.

Liviu Dragnea a declarat, la finalul ședinței Comitetului Executiv al PSD, că partidul pe care îl conduce nu ia în calcul suspendarea lui Klaus Iohannis, în cazul în care președintele nu va accepta cererea de revocare a șefei DNA.

“Nu. Noi, sub nicio formă, nu luăm în calcul ideea de suspendare din funcție a președintelui României”, a spus Dragnea.

Totodată, liderul PSD a precizat că ministrul Justiției, Tudorel Toader, are parte de toată susținerea sa și a premierului Viorica Dăncilă.

“Eu știu de la doamna prim-ministru că îl susține în totalitate pe ministrul Toader și noi îl susținem pe ministrul Toader”, a mai spus Dragnea.

Ministrul Justiției Tudorel Toader a declanșat procedura de revocare a Laurei Codruța Kovesi din funcția de procuror-șef DNA pe 22 februarie. Toader a prezentat la acel moment un raport-rechizitoriu în 20 de puncte vizând activitatea Laurei Codruța Kovesi din ultimul an an, respectiv din februarie 2017 și până...

Citește pe cotidianul.ro