Laura Codruța Kovesi: „Îi voi răspunde instituțional doamnei Carmen Dan”

Laura Codruța Kovesi: „Îi voi răspunde instituțional doamnei Carmen Dan”
Foto: www.libertatea.ro

Laura Codruța Kovesi a spus, întrebată de un jurnalist dacă a primit o solicitare oficială de la ministrul de Interne privind revocarea a doi polițiști de la DNA Ploiești, că îi va răspunde instituțional lui Carmen Dan.

Șefa DNA a spus, într-o conferință de presă, că nu a primit nicio solicitare din partea ministrului de Interne, Carmen Dan, cu privire la revocarea a doi polițiști din cadrul DNA Ploiești, în urma înregistrărilor apărute în spațiul public. Laura Codruța Kovesi a spus că îi va răspunde instituțional ministrului Carmen Dan, dacă va primi o astfel de solicitare.

„Nu am primit niciun fel de solicitare oficială. Până la ora la care am început această conferință de presă nu a fost înregistrată această solicitare. Am luat la cunoștință de ea din spațiul public. Sunt procuror-șef al DNA. De fiecare dată am răspuns instituțional, n-am răspuns prin intermediul presei. Permiteți-mi ca și de data aceasta să-i răspund doamnei Carmen Dan instituțional, atunci când voi citi solicitarea, voi vedea ce motive a invocat, am să răspund dnei ministru și atunci am să pot să fac public și răspunsul.

Nu aș vrea să-i dau răspuns prin intermediul jurnaliștilor. Deci nu cunosc ce motive a avut la bază, ca atare nici nu pot să vă spun ce decizie voi lua până nu voi citi acea solicitare”, a spus Kovesi.

Citește pe libertatea.ro