Lituania – România 1-2, în Liga Națiunilor. Toate reacțiile. Alex Maxim: ”Am avut noroc”

Tricolorii au învins dramatic la Vilnius, 2-1 în prelungiri, și păstrează șanse să câștige grupa din Liga Națiunlor. Toate reacțiile după succesul de joi seară.

„Nu m-am gândit când am înscris ultimul gol pentru echipa națională, nu m-a interesat acest lucru. A fost un meci greu, eram sigur de asta pentru că am mai avut experiența terenului sintetic în Kazahstan și în Insulele Feroe. Nu e ușor să câștigi pe un teren sintetic pe care adversarul e obișnuit să joace. Ne-a fost teamă că nu vom câștiga pentru că mai erau câteva minute de joc. Dar șansa a fost de partea noastră și am înscris (n.r.

– în minutul 94). Până la urmă e frumoasă victoria în ultimele minute.Îmi pare rău că am luat galben și nu voi putea juca împotriva Serbiei unde cred că va fi un meci frumos cu mulți suporteri în tribune. Dar îmi pare rău pentru mine, pentru că nu cred că voi fi o pierdere pentru echipa națională. În lot sunt jucători de valoare sensibil egală”, a afirmat Alexandru Chipciu, suspendat pentru meciul de duminică împotriva Serbiei.

Citește pe libertatea.ro