LIVETEXT Simona Halep – Ekaterina Makarova, în turul 2 al turneului de la Doha. Meciul este miercuri

LIVETEXT Simona Halep – Ekaterina Makarova, în turul 2 al turneului de la Doha (Qatar). Este prima apariție a numărului 2 mondial, după turneul foarte solicitant de la Australian Open, unde a pierdut finala cu daneza Caroline Wozniacki, 6-7, 6-3, 4-6.

Simona Halep nu a putut evolua în întâlnirea de Fed Cup cu Canada de la sfârșitul săptămânii trecute din cauza accidentării suferite în turneul de la Australian Open.

Bilanțul întâlnirilor directe dintre cele două jucătoare este echilibrat. Simona o conduce cu 3-2 pe Makarova, care s-a impus însă în ultimul meci direct 2-6, 6-3, 1-0, după ce Halep a abandonat în sferturi la Washington.

„A fost un început de an foarte bun. Mă bucur să fiu din nou la Doha, însă nu pot să spun 100% cum e piciorul, pentru că nu am mai jucat niciun meci oficial. Însă eu mă simt pregătită, o să intru în teren ca să joc meciul și să îl câștig, dar vedem mâine. A fost o senzație plăcută la antrenament, nu m-am dezobișnuit, că nu a fost prea mult timp între Melbourne și Doha. Însă fiecare turneu e diferit, terenul e un pic diferit, mingile diferite, încerc să mă adaptez.

Astăzi mai am un antrenament și mâine voi fi cu siguranță gata să joc”, a declarat Simona Halep

Citește pe libertatea.ro