Liviu Dragnea a trimis-o pe Lia Olguța Vasilescu să prezinte Legea pensiilor precum Nicolae Ceaușescu în 1989. Raționamentul liderului PNL Raluca Turcan

Liviu Dragnea a trimis-o pe Lia Olguța Vasilescu să prezinte Legea pensiilor înaintea mitingului diasporei exact ca Nicolae Ceaușescu în 1989, cu celebra sintagmă ”vă mai dau 100 de lei”. Raționamentul îi aparține prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan, care speră ca sîmbătă Viorica Dăncilă și cabinetul său șă-ți depună demisia. Noua lege a pensiilor este anunțată joi seara, iar vineri după-amiază începe mitingul diasporei.

Manevra lui Diviu Dragnea, sesizată de prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan, a fost făcută publică de liderul PNL pe contul de facebook. Raluca Turcan speră să vadă demisia „celui mai penibil prim-ministru din istoria României”.

„Liviu Dragnea a trimis-o pe doamna Olguța Vasilescu să anunțe Legea pensiilor acum, înaintea mitingului. Am mai văzut asta în 1989, când Ceaușescu a crezut că mărind pensiile va putea potoli setea de dreptate și libertate a românilor. La fel ca în ’89, mitingul nu va fi influențat de astfel de mesaje, pentru că el reprezintă manifestarea revoltei față de Guvern a celor care au investit în România tot: tinerețea, speranța, munca, ideile, banii… Și au fost înșelați”, a scris Raluca Turcan.

”Oamenii vor lideri, nu infractori”

Raluca Turcan susține că mitingul de vineri reprezintă „răbufnirea celor care doresc să muncească, a celor care vor legi corecte, a celor care vor respect din partea instituțiilor statului și a reprezentanț...

Citește pe libertatea.ro