Liviu Dragnea, despre demersul lui Ludovic Orban: "Orban este o unealta jalnica, nu mintea lui a hotarat asta"

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi, facand referire la demersul lui Ludovic Orban, ca exista un articol in Codul Penal care se refera la inducerea in eroare a organelor judiciare si persoana care face o plangere penala reclamand unele presupuse fapte care ar incalca legea penala, dar stiind ca ele sunt neadevarate comite o infractiune, care se pedepseste cu inchisoare.

"Orban este o unealta jalnica, nu mintea lui a hotarat asta, ci este operationalizarea amenintarii domnului Iohannis la adresa doamnei prim-ministru Viorica Dancila. Cand eu am spus luni ca este o amenintare de tip mafiot, a contrazis - realitatea dovedeste ca am avut dreptate: nu faci ce ti se spune, iti facem plangere penala si te trimitem la politia politica.

Acesta este un demers care inseamna o tentativa de lovitura de stat si anume preluarea puterii intr-un mod nelegitim, pentru ca asta a urmarit tot timpul. Domnul Iohannis, avand experienta cu cele 6 case, vrea sa ia si Palatul Victoria in folosinta proprie. De asemenea, exista un articol in Codul Penal care se refera la inducerea in eroare a organelor judiciare si persoana care face o plangere penala reclamand unele presupuse fapte care ar incalca legea penala, dar stiind ca ele sunt neadevarate comite o infractiune, care se pedepseste cu inchisoare", a spus liderul social-democrat.

Dragnea a subliniat ca oricine se va implica in demersul lui Lud...

Citește pe bzi.ro