Liviu Dragnea, în plină luptă în PSD: Încă sper ca Tudose să rămână prim-ministru

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că speră că premierul va ramâne în funcție. "Eu încă sper că Mihai Tudose să rămână prim-ministru", a spus Dragnea, care era însoțit de vicepremierul Paul Stanescu într-o vizita la Bacău.

Președintele PSD a pornit, încă de miercuri, în turneu electoral în zona Moldovei. Șeful social-democraților a făcut deja prima oprire în Vrancea și la Suceava.

Pe harta electorală a lui Liviu Dragnea, se află și județele Botoșani, Neamț și Vaslui. Președintele PSD vrea să câștige baronii din Moldova de partea lui, în disputa cu premierul Mihai Tudose. Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar urma să-și continue turneu și în alte regiuni, săptămâna viitoare.

În același timp, mai mulți lideri locali ai PSD au recunoscut existența unei rupturi în partid, spunând că Liviu Dragnea și Mihai Tudose trebuie să aibă o abordare constructivă. Liderii ALDE, în schimb, consideră că tensiunile din PSD se pot rezolva doar la un congres și ”nu se pot băga între Trabant și Mercedes”.

Citește pe realitatea.net