Liviu Dragnea, "NU cedăm! Ne atingem obiectivele"

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Vaslui, după ce a participat la o întâlnire cu membrii de partid din organizația județeană, că e important ca partidul să rămână unit.

'Am avut o discuție și la Vaslui și la Bacău și la Suceava cu membrii de partid, cu primarii, cu viceprimarii, cu președinții de consilii județene. Au fost discuții bune, în care oamenii spun că partidul e important să rămână unit, să nu cedăm în fața nimănui, ca să ne atingem obiectivele spuse în campania electorală și anume: românii să trăiască mai bine, să aibă bani mai mulți în buzunare, să fie un mediu de afaceri mai atractiv și în alte planuri să facem tot ce ne stă în putință ca acolo unde nu e rânduială să punem rânduială și să continuăm cu modificarea legislației, pentru a stopa cât mai mult abuzurile', a afirmat Liviu Dragnea.

Întrebat de ziariști dacă se impune demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, sau dacă ar fi oportună o demisie a premierului, liderul PSD a refuzat să facă vreo declarație.

'Am spus că nu mă bag și nu comentez în această perioadă nimic', a răspuns Dragnea.

Citește pe dcnews.ro