Liviu Dragnea: „Nu se dorește să mergem cu guvernarea până la capăt. Am hotărât să nu cedăm în fața niciunui atac”

La finalul ședinței Comitetului Executiv, președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat numele celor trei miniștri care au fost votați în unanimitate. Însă, a dezvăluit și posturile ocupate de Rovana Plumb și Sevil Shhaideh.

Mai mult, prin declarația sa a subliniat că PSD-ul nu a renunțat la cele două colege, care vor rămâne în continuare în structura guvernamentală.

„Am prezentat colegilor propunerile pentru miniștri: Felix Stroe la Ministerul Transporturilor, Paul Stănescu vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale și Marius Nica, ministru delegat al Fondurilor Europene. A fost vot în unanimitate cu excepția la Paul Stănescu, domnul Bănicioiu a votat împotrivă. De asemenea am propus pentru postul de președinte la Comisia pentru Afaceri Europene pe Rovana Plumb, iar pentru postrul de chestor care rămâne liber după plecarea lui Stănescu, pe domnul Țuțuianu”.

Social democrații nu au renunțat la cele două colege. PSD în unanimitate și-au arătat susținerea pentru cele două doamne. Nu a renunțat PSD-ul la ele. Cu toate solicitările și-au păstrat decizia.

Citește pe antena3.ro