Liviu Dragnea: Organizăm un miting mare al PSD pentru susținerea familiei tradiționale

Partidul Social Democrat va organiza, luna viitoare, un miting de amploare în București, a anunțat președintele PSD, Liviu Dragnea, la finalul Comitetului Executiv Național al partidului.

Potrivit liderului PSD, prin acest miting, social-democrații vor să își manifeste susținerea față de familia tradițională.

Mitingul va avea loc la București și va fi, potrivit lui Liviu Dragnea, "unul foarte mare, fără a fi precizată însă și locația.

"Cea mai importantă decizie este cea legată de propunerea pe care am făcut-o colegilor mei să organizăm un miting mare al PSD pentru susținerea familiei tradiționale. Vreau să organizăm acest miting și am luat și astăzi decizia asta, pentru a nu mai exista niciun echivoc în abordarea pe care o are PSD pe acest subiect'', a afirmat Dragnea.

Întrebat dacă există un număr aproximativ de participanți, în condițiile în care s-a vehiculat cifra de un milion de oameni care trebuiau să vină la București, Dragnea a spus: "Va fi un miting mare. Foarte mare!".

"Suntem pe ultima sută de metri de a adopta în Senat modificările la Constituție. Vedem ce face președintele, dar, dacă Senatul adoptă propunerile de modificare pentru Constituție, cred că nu o să ne mai oprească nimeni. (...) Nu putem să facem un miting cu foarte multe subiecte", a adăugat el.

Și Dumitru Buzatu, liderul organizației PSD Vaslui, a confirmat organizarea unui asemenea miting.

"A fost ...

Citește pe agerpres.ro