Liviu Pop, despre miting: "Iohannis, îți place? Sunt cei care te-au votat în 2014"

Pop îi cere președintelui să dea el explicații cu privire la felul în care au acționat protestatarii.

“Klaus Iohannis, îți place? Sunt cei care te-au votat în 2014 și, poate, te vor vota și în 2019? Nu mă înțelege greșit. Nu e vorba de jandarmi, ci de cei care îi bat pe jandarmi. PS poate ne dai tu explicații de ceea ce fac protestatarii cu jandarmii”, a scris Liviu Pop pe contul său de Facebook, potrivit News.ro.

Președintele Klaus Iohannis condamnă fermă intervenția brutală a Jandarmeriei, puternic disproporționată în raport cu manifestările majorității oamenilor din Piața Victoriei și subliniază că încercarea de a înfrânge voința oamenilor printr-o reacție violentă a forțelor de ordine este o soluție condamnabilă. Președintele subliniază că ministrul de Interne trebuie să dea urgent explicații pentru modul în care a gestionat evenimentele din această seară.

“Într-o democrație autentică este dreptul fiecărui om să protesteze, dar violența nu este acceptabilă, indiferent de opțiunile politice. Condamn ferm intervenția brutală a Jandarmeriei, puternic disproporționată în raport cu manifestările majorității oamenilor din Piața Victoriei”, a transmis președintele Klaus Iohannis printr-un mesaj postat pe Facebook.

Șeful statului spune că ”încercarea de a înfrânge voința oamenilor printr-o reacție violentă a forțelor de ordine este o soluție condamnabilă”.

Klaus Iohannis sublini...

Citește pe stirileprotv.ro