Ludovic Orban: Nu cred că primarii liberali vin la proteste când îi cheamă Pandele

“Primarii noștri au organizat deja acțiuni de proteste și cu siguranță vor organiza în continuare. (...) Acuma nu mă miră că Pandele sare la bătaie, având în vedere că el conduce Bucureștiul, de fapt. (...) Nu cred că primarii liberali vin la proteste când îi cheamă Pandele. Mă miră că nu a sărit doamna Firea. Ea a sărit pe Piața Victoriei”, a declarat Ludovic Orban.

De asemenea, Orban a mai spus că și Bucureștiul este afectat de modificările fiscale, iar promisiunile care se fac privind eventuale rectificări bugetare sunt doar niște “minciuni gogonate”.

“Inclusiv Bucureștiul este afectat. Chiar dacă li se fac promisiuni primarilor din București că o să se găsească niște soluții la eventualele rectificări bugetare, sunt niște minciuni gogonate. Nu va exista rectificare pozitivă anul viitor, exact cum am anunțat că nici anul acesta nu va exista și s-a văzut clar că a fost rectificare negativă”, a mai afirmat Orban.

Primarul independent al orașului Voluntari, Florentin Pandele, a lansat un apel către toți primarii din România, indiferent de partid, să își convingă parlamentarii care îi reprezintă să nu susțină proiectul de buget pe 2018. Soțul Gabrielei Firea susține că orașul Voluntari va pierde 8 milioane de euro, adică aproximativ 20% din bugetul local, și că este hotărât să ajungă până la a protesta în Piața Victoriei, "dacă tot a spus premierul Tudose că nu este nevoie de...

Citește pe romaniatv.net