Manda vrea să-l cheme pe fostul colonel SRI Daniel Dragomir la audieri la Comisia SRI

Întrebat dacă se conformează sarcinilor primite de la președintele PSD, Liviu Dragnea, și intenționează să-l cheme la audieri la Comisia SRI pe Daniel Dragomir ca urmare a declarațiilor acestuia că exista o colaborare între SRI și DNA și că rechizitorii prezentate de procurorii DNA în instanță erau scrise, de fapt, de ofițeri SRI.

"Din punctul meu de vedere, da. Acuzațiile sunt unele destul de grave. Rămâne să vedem dacă domnul Dragomir se va prezenta și ce documente va prezenta comisiei. O sa merg mâine la comisie, o să cer transcriptul de la acea emisiune să putem vedea. Dincolo de ceea ce a spus domnul Dragomir acolo, e important de documente poate să prezinte comisiei", a spus Manda.

Șeful PSD, Liviu Dragnea, declara, marți, referindu-se la dezvăluirile făcute de Daniel Dragomir la postul de televiziune România TV, că membrii Comisiei parlamentare pentru controlul activității SRI vor trebui să-l cheme rapid la audieri pe fostul colonel SRI.

"Ceea ce a apărut în spațiul public este foarte grav, dacă este adevărat. Eu cred că Comisia SRI, după ce mâine vom alege președintele, va trebui să-l cheme rapid la audieri pe acest domn Dragomir pentru că astfel de afirmații nu pot fi lansate în spațiul public fără ca o comisie parlamentară, respectiv cea de control a SRI să nu-l audieze. Așteptăm cu toții cu interes aceste audieri. Dacă se va constata, din ceea ce se va spune acolo...

Citește pe romaniatv.net