Maticiuc: Anton, primarul misterios. Dați SHARE, să-l facem cunoscut

"Ghita e primarul comunei Scorteni din județul Bacau. Si ca orice Ghita care se respecta e prieten cu fondurile europene mai mult decat e cu oamenii. S-a apucat de renovat căminele culturale din satele comunei sale. Super! N-am sa vorbesc de ce a facut cu cel din Grigoreni cu care s-a dus singur la DNA spunând ca n-a stiut ce semnează. Pai ce faci, Ghita, semnezi ca primarul? Da, normal. E primar la Bacau doar, cata minte sa aiba?!?

Eu va vorbesc de satul Florești. Sat unde Ghita a renovat de mai bine de un an căminul cultural care era o epava. Bineeeees Ghita! Oamenii s-au minunat si bucurat totodata. In sfarsit aveau in sat o sala de evenimente pe care o puteau închiria de la primarie. S-au tot uitat prin termopanele noi si ce vedeau înăutru ii entuziasma. Dușumele noi, mobilier si curățenie. O minunăție. O minunăție care nu s-a deschis niciodata.

Sătenii continua sa-si faca nuntile, botezurile si parastasele in satul Lucacesti, in căminul cultural de acolo. 17 km dus, 17 km intors. Care cum poate. Închiriază microbuze pentru invitați (cei înstăriți). Ceilalți insa... cu masina, cu căruța sau cu pasul.

Cei din Florești merg des la primăria comunei, la Scorteni sa întrebe ce se întâmpla cu căminul renovat si încuiat. Nu primesc un raspuns. Niciodata. Ghita e tacut si misterios cum ii șade bine unui primar.

Intre timp Ghita tace. Tace si bea, bea si tace. Ce zici, Ghita, le ...

Citește pe dcnews.ro