Meci între fotbaliștii români ai generației de aur și legendele FC Barcelona

Un meci între fotbaliștii români ai generației de aur și legendele FC Barcelona va avea loc pe 16 iunie la Cluj-Napoca, în cadrul primei ediții a Sports Festival, printre jucători numărându-se Gică Popescu, Gheorghe Hagi, Ioan Ovidiu Sabău sau Mendieta, Pujol și Stoichkov.

Fostul component al echipei generației de aur a României Gică Popescu, fost căpitan al FC Barcelona, a declarat luni, la Cluj-Napoca, într-o conferință de presă, că va juca atât în echipa generației de aur, cât și în cea a legendelor Barcelonei.

„Prima ediție a Sports Festival va avea loc între 14 – 17 iunie la Cluj-Napoca, iar în cadrul acestui eveniment va avea loc un meci de fotbal între membrii Generației de Aur și legendele Barcelonei, în data de 16 iunie. Eu fac parte și din legendele Barcelona și voi juca în prima parte pentru echipa Generației de Aur și, dacă voi mai putea, voi juca și pentru Barcelona. Meciul este un moment important pentru iubitorii fotbalului din România.

Niciunul dintre colegii mei din Generația de Aur, care au jucat în 1994, nu va lipsi, printre ei și Gică Hagi și Ioan Ovidiu Sabău, iar în plus vor mai juca Chivu, Marica, Adrian Ilie. De la Barcelona ar putea juca Stoichkov, frații de Boer, Mendieta sau Pujol, jucătorii sunt încântați să vină să joace“, a spus Popescu.

Citește pe cotidianul.ro