Meryl Streep și Tom Hanks o susțin pe Oprah Winfrey la prezidențiale

Meryl Streep are păreri clare despre cum și cine ar trebuie să fie președintele Statelor Unite. Vedeta o consideră pe Oprah Winfrey mai mult decât calificată pentru acest rolul. În cadrul unui interviu televizat, actrița cu cele mai multe nominalizări din istoria premiilor Oscar, a elogiat-o pe Oprah pentru energia și pasiunea ei. La fel și Tom Hanks.

Dacă mâine ar avea loc alegeri prezidențiale în Statele Unite, Meryl Streep și Tom Hanks ar vota-o pe Oprah Winfrey. Cei doi actori au vorbit public despre asta mai ceva ca niște agenți de campanie ai realizatoarei TV.

"Din punct de vedere intelectual (n.r: Oprah Winfrey) este calificată. Cu energia ei, motivația și pasiunea ei, cred că este mai mult decât calificată", a spus Meryl Streep.

"Nu pot să contest adevărul evident pe care l-ai punctat. Sunt o mulțime de moduri prin care se poate face istorie aici și cred că prima femeie care va fi președinte a Statelor Unite ar trebui să aibă calitățile lui Oprah Winfrey", a declarat Tom Hanks.

În trecut, în presa străină, au apărut zvonuri conform cărora și Meryl Streep ar candida la președinție. Cei doi actori au profitat de moment ca să glumească pe seama acestui subiect.Observator.tv

Citește pe jurnalul.ro